top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMorten Sæle

Sagaøya Island


I midten av januar var jeg så heldig at det klaffet å ta seg en langhelg til Island. Dette er første turen min til sagaøya, så det ble en del obligatoriske stopp med Þingvellir, Geysir og Gullfoss, og selvsagt en tur i den blå lagune.

På denne turen ble det turist først og fotograf sist, men fotografen i meg sover aldri helt. Etter at det egentlig hadde blitt for mørkt til at det var aktuelt å se etter motiver, dukket dette huset helt ute ved kysten opp i øyekroken, enslig hus aleine mot storhavet i et øde vulkansk landskap.

Jeg stoppet bilen, rullet ned vinduet, og tok en eksponering, og dette bildet ble resultatet.

Dette var første turen til Island, men definitivt ikke den siste. Neste gang blir det fotograf først, turist har jeg prøvd allerede.


115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page