top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMorten Sæle

Takk for fantastiske dager!

Oppdatert: 28. feb. 2022

Det er en takknemlig fotograf som ser tilbake på en fantastisk opplevelse! For et privilegium det er å få dele kunsten sin med så mange fine mennesker, med vakre Kvamsvågen og det historiske Kleivdalhuset som perfekt ramme.

Her finner du et knippe bilder fra utstillingsdagene. Foto: Mathea Sæle og Morten Sæle


Høydepunktene har stått i kø for meg gjennom denne utstillingen, og jeg vil rette en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre dette til en fantastisk opplevelse.

Vert Helge Haugland. Foto: Morten Sæle

Helge Haugland har raust stilt sjøbu og hjem til disposisjon. Jeg setter stor pris på at han åpner sitt vakre hjem i Kleivdalhuset på denne måten, det gav mine kunstfotografier en perfekt ramme. Helges mange gode innspill og store engasjement i hele prosessen frem mot utstillingen, og hans stødige gjennomføring av alle arrangementene, var avgjørende for at dette ble en stor suksess. Takk!


Pianist Rune Alver. Foto: Morten Sæle

Samarbeidet med pianist Rune Alver var et nytt høydepunkt og en rørende opplevelse. Inspirert av mine bilder formidlet han et vakkert konsertprogram der han trakk paralleller mellom kunsthistorien, musikkhistorien og mine bilder. Med spenn fra den atonale musikkens pioner Arnold Schönberg via, Prokofiev, Grieg og vår komponist Torstein Aagaard-Nilsen, til den norske kvinnelige komponisten Signe Lund, som Rune nå løfter frem fra skyggene. Det hele bundet sammen av hans eminente traktering av klaviaturet. Tusen takk!Så til det aller største høydepunktet, alle de givende og interessante møtene med alle som ville komme og oppleve bildene mine! Det å få dele mine fotografiske øyeblikk med engasjerte gjester er det største for meg som fotograf. En stor takk til alle som har rørt mitt hjerte med fine ord, fantastiske tilbakemeldinger og rørende historier. Det å få høre at bildene mine berører og setter tanker i sving er hovedgrunnen til at jeg gjør dette, så tusen takk!

 
Det å få dele mine fotografiske øyeblikk med engasjerte gjester er det største for meg som fotograf
 

Mange har funnet en plass til bildene mine i sine hjerter, i tillegg er jeg så heldig at mange ønsker å gi bildene mine en plass i hjemmet sitt også. Jeg er veldig takknemlig for å få lov til å sende bildene mine ut i verden der de kan sette nye spor, tusen takk!

Nå er utstillingen tatt ned fra veggene, og noen av dem er kommet opp på nye vegger. Om du vil se bildene fra utstillingen på nytt, eller ikke fikk mulighet til å se utstillingen "live", men ønsker å ta en titt, finner du alle bildene ved å klikke på denne lenken.

Bildene selges i et begrenset opplag på ti stk per motiv, og blir signert og nummerert på baksiden. Det er fremdeles mulig å kjøpe bilder, det er bare å ta kontakt.

Jeg er allerede i gang med nye prosjekter, kanskje dukker bildene mine opp i et galleri nær deg om ikke så lenge?

Et glimt fra åpningshelgen. Foto: Mathea Sæle162 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page